2019 Reacties

“De eerste reacties op de uitnodiging voor de expositie op 2 februari 2019”

“Ziet er veelbelovend uit! We komen kijken!”
Gerrit S.

“Dag Brigit,
Ik zou graag de opening bijgewoond hebben!! Maar je zult begrijpen dat het in de huidige stand van zaken niet te doen is. Desalniettemin wens ik je heéééel veel succes!! Je aankondiging ziet er heel professioneel uit!! Een hartelijke groet ook aan Peter.”
Edward H.

“Spannend Brigit,
Ber en ik zullen er zeker zijn! Succes!”
Frits F. en Ber B.

“Wat mooi om over je bijzonder creatieve kant te lezen! Supergaaf naast de tekeningen vind ik ook de beeldjes uit gips klei etc. Zou graag naar de opening van je expositie toe willen komen maar helaas ben ik dan een weekendje weg. Succes alvast en tot snel!”
Christiane W.

“Wat een onwijs gave tekening!!”
Groet, Henry de V. 

Uitnodigingexpofeb2019